- Aquapark Tatralandia Aquacity Poprad Thermal Park Bešeňová

Aquapark

Aquapark Tatralandia Aquacity Poprad Thermal Park Bešeňová

Számtalan turista érdekességen, szállodán, panzión, privátszálláson, természeti szépségen és tiszta levegőn kívül liptói régió és környéke fölkínál termál ásványi forrásokat is strandokon, fürdőhelyeken és legújabban aquaparkokban. Liptovská Mara víztároló parján a következő években további aquaparkok épülnek Bobrovník falu mellett és Magas Tátra bejáratánál Lipt. Kokava község mellett.

 • Gino paradise Bešeňová

  Gino paradise Bešeňová

  Gino paradise Bešeňová LIMBA panziótól autópályán 20 km-re van Ružomberok város felé.Geotermális források 1987 m mélyből erednek és 61 C° hőmérsékletet érnek el. A fürdéshez 36-40 fokra hűtik. Magasabb lítium tartalmának köszönhető, hogy kedvezően hat pszichikára, mozgási szervekre, urológiai nehézségekre és a bőr allapotára . A központ 5 különböző hőmérsékletű medencén kívül felkínál még tobogánt, gyerekjátszóteret, relaxációs masszázsokat, éttermi szolgálatokat, elszállásolást. A fekvése miatt keresett a Lengyel-, Magyar- és Csehországi turisták által. Legkényelmesebben a saját autón közelíthető meg.

  Tanácsunk:

   

   

  • nyitvatartási ideje naponta 10.00 -21.00 óráig
  • ha kikapcsolódást, pihenést, vagy nyugalmat keres Thermal park Besenová erre van teremtve. Az atmoszférája nyugodt és ezért inkább idősebb emberek keresik f
  • víz a vas jelenléte miatt barnára van festve, ezért inkább öregebb úszóruhát viseljenek
  • közvetlenül a park területén jól főznek - és nem is muszály átöltözniük. A bárban várják Önt a frissítők.
  • a környéken csodálhatja e víz természetes forrásait, mely gyógyhatású, de alkalmas ivásra is

   

   

 • Aquapark Tatralandia

  Aquapark Tatralandia

  Legnagyobb aquaparkok közé tartozik Szlovákiát, Csehországot és Lengyelországot beleértve és tekintettel a helyére könnyen elérhető a határátkelőhelyekről. LIMBA panziótól 20 km -re távol van. A Liptói Mara tó északi partjánál található. Az aquapark termálvize 26-38 °C-ot ér el, jó hatással van a mozgási és légzőszervekre. A termálvíz forrása egy 2500 m mély furat 60,7 °C hőmérséklettel. Aquapark Tatralandia kínál 14 medencét, 28 tobogánt csúzdákkal, vízi masszázsokat, erős áramú masszázsokat, gyöngymasszázst, vízihintákat és ágyakat, vízi röplabdát, kosárlabdát, 13 szaunát, vitális pihenő vízi világot, pihenő masszázsokat, falmászást vízeséssel, gyerekjátszóteret, gyerekmedencét Amazónia várral, animációs műsort egész nap és éttermeket.

  Tanácsunk:

  • aquapark egész évben nyitott: nyáron 9.00 - 21.00 óráig, télen 10.00 -21.00 óráig
  • gyerekek 140 cm-ig és 140 cm felett kedvezményes belépést kapnak
  • a parkolóhely, szekrény, napozó, vagy matrac ingyenes
  • míg a gyemekeik élvezik a tobogánokat, maguk kipróbálhatják az éneklési tehetségüket karaokában, vagy élvezhetik a természet csodáit
  • amennyiben nyugalom után vágynak, pár lépcső lemenetele után vitális világban találja magát ezoterikus zenével, tepidáriummal eukaliptusz inhalációval, itt a szervezete kellemesen pihen, de kihasználhatja a masszázsokat is ha esetleg télen fázna, felmelegedhet és pihenhet 13 pára, vagy s záraz szauna egyikében
  • FIGYELEM! a vitális világot csak a felnőttek használha
 • Kúpele Lúčky

  Kúpele Lúčky

  Szerencsés Spa fekszik hegyvidéki déli fekvésű völgyben alatt lejtőin Choča, a felület Árva és Liptó, a tengerszint feletti magasság 621 m. 2008-ban épített egy új fürdő, egész évben AQUA - Vital Park, amely magában foglalja a ülőmedence gyógyító termál ásványvíz a hőmérséklet 36 ° C - 38 ° C, élményfürdő a víz hőmérséklete 28 ° C - 33 ° C-on különböző attrakciók (levegő ülések, pult, levegő ágy, itató, fúvókák, vízköpők, víz alatti világítás) és szauna világ (finn szauna, mentol szauna, római gőzfürdő, Kneipp fürdő és tepidárium). A dispozíí is osztott belső gyógyító ásvány medence víz hőmérséklete a 33 -35 ° C-on Része Aqua - Vital Park snack bár széles választékát ételek és italok rendszer a la carte és bankett-terem a magánszemélyek.

  Szállást a közelben Kúpele Lúčky:

   

 • Aquacity Poprad (Aquapark Poprád)

  Aquacity Poprad (Aquapark Poprád)

  Poprád városában található, LIMBA panziótól autópályán 60 km-re távol. 50 C° meleg kék kristálytiszta víz 1300 m mélyből ered. Gazdag mészre, magnéziumra és hatásos a mozgási, légzőszervekre, artrózisra és kozmetikai hatása is van. Az aquapark sportbeállítottságú emberek részére alkalmas. Itt találhatóak 50 m-es fedett úszómedence, fitnes, teniszpályák, röplabdapálya, minigolf és tobogánok. Relaxálni lehet virág, só, pára, vagy mentolos szaunában. Az aquapark tartozéka a Vitális világ, ahol található Whirlpool, tepidárium, hóbarlang, ülő pihenő gyöngy-medencék. Az aquapark területén nem hiányzik szálloda, éttermek és gazdag animációs program. Az aquapark egész évben nyitot.

  Tanácsunk:

   

  • Aquacity égész évben nyitott, naponta 10.00 - 22.00 óráig
  • a vitális világba a gyerekeknek csak a felnőtt kíséretében lehet
  • 20 személy felett kedvezmény jár
  • Az autójat ingyen őrzik egész ott tartózkodása alatt. Aquacity terület hozzá van idomulva az immobilis látogatók részére is nincs éppen kedve egy vad menetre a tobogánon? Látogassa meg a Vitális világot. Önre vár a virág, só, gőz, mentolos, vagy Finn szauna, frissüljenek fel a whirlpoolban, vagy használják ki a jeges, vagy a tropikus esőt, meglepheti a hóbarlang. Levezeti a stresst, kipiheni magát és új energiát merítenek.
  • Felfrissítést megtalálnak bárban, mely Vitális világ közvetlen része é és az éhségét csillapítja étteremben, mely az Aquacity szálloda része, vagy a büfékben.